Перемир'я завершилося, терористи й далі обстрілюють сили АТО

Понеділок, 30 червня 2014, 22:48

Терористи в зоні дії АТО продовжують здійснювати напади на сили українських військових.

Про це повідомив координатор "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук.

"Близько 18:00 знову обстріляний блок-пост на перехресті доріг на Слов'янськ та Красний Лиман. Втрат немає.  О 19:20 -  мінометний обстріл аеродрому в Краматорську, зайнятого силами АТО. Обстріл вівся одночасно з трьох напрямків - з півночі, заходу і півдня. Один військовослужбовець поранений. Силовики відкрили вогонь у відповідь, даних про втрати терористів немає", - повідомив Тимчук.

"Близько 20:00 обстріляний блок-пост сил АТО поблизу сел.Стукалова Балка (Луганська область). 4 військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості. У відповідь був відкритий артилерійський вогонь, яким сили терористів були подавлено", - зазначив координатор ІО.

Окрім того у соцмережах приблизно з 20:00 повідомляється про обстріли у Краматорську, Красному лимані та інших містах зони АТО. Відтак зрозуміти, хто саме стріляє – неможливо.

Як відомо, до 22:00 30 червня в зоні АТО було продовжено "перемир'я" -  припинення вогню в рамках "мирного плану Порошенка".

Українські силовики дотримуються його, однак терористи ДНР та ЛРН систематично ігнорують, обстрілюючи пости АТО та колони українських військ.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...