Кожні три доби Царьов "дешевшатиме" на 20 тисяч

Середа, 4 червня 2014, 17:52

Винагорода за затримання екс-депутата Олега Царьова і передачу його правоохоронним органам кожні три дні зменшуватиметься на 20 тисяч доларів.

Про це заявив керівник штабу національного захисту Дніпропетровської області Юрій Береза, передає Радіо Свобода.

Цей штаб напередодні призначив винагороду за затримання Царьова обсягом 500 тисяч доларів.

За його словами, у штабі хочуть знати "реальну вартість цього пана".

"Я розумію, що коли його привезуть, то реальна вартість його – 50-70 тисяч. Ми завищили ціну цього пана. Але це робилось свідомо, щоб патріоти могли заробити гроші на добрі справи", - сказав він.

"Я ще раз наголошую: ми не провокуємо і не пропагуємо продаж чи купівлю людей. Ми чітко розуміємо: якщо Царьов буде затриманий правоохоронними органами України – це крок до стабілізації ситуації на сході. Поки є такі пани, як Царьов, ситуація на сході не стабілізується", – сказав керівник штабу.

Як уточнив Береза, винагороду отримає не той, хто передасть українським правоохоронцям інформацію про місцезнаходження Царьова, а той, хто доправить екс-депутата до правоохоронних органів.

Розселення біженців з Донбасу в маєтку Олега Царьова під Дніпропетровськом, ініційоване місцевими автомайданівцями, керівник штабу назвав "історичною справедливістю".

Крім того, Береза поінформував, що штаб національного захисту Дніпропетровської області готовий доправити з території Донецької чи Луганської області до Києва для публічного суду будь-кого з посадовців, які "зрадили національні інтереси України", однак правоохоронні органи та СБУ, за його словами, мають чітко назвати прізвища.

У вівторок Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Олега Царьова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...