Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна, Росія та ЄС 12 вересня консультуватимуться щодо імплементації угоди про асоціацію

П'ятниця, 11 липня 2014, 22:40

Україна, Європейський Союз і Росія мають намір провести наступну міністерську зустріч для консультацій щодо імплементації угоди про асоціацію в Брюсселі 12 вересня.

Про це комісар Європейського Союзу з питань торгівлі Карел де Гюхт сказав на брифінгу після завершення тристоронніх консультацій "ЄС-Україна-Росія" у Брюсселі (Бельгія).

Комісар заявив, що експерти з України й Росії повинні спробувати знайти якнайбільше рішень можливих проблем у торгово-економічних відносинах між країнами й не пізніше 1 вересня представити звіт із цього приводу.

"Міністри (економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв і закордонних справ України Павло Клімкін) погодилися, що вони знову зустрінуться 12 вересня в Брюсселі для того, щоб проаналізувати результати й роботу експертів і для обговорення будь-яких можливих рішень хвилюючих питань", - сказав де Гюхт.

Також він повідомив, що сторони зацікавлені в тім, щоб брати участь у процесі пошуку взаємовигідного рішення для обох країн.

Як відомо, раніше Росія виражала розчарування відсутністю консультацій з її участю щодо застосування угоди про асоціацію між ЄС і Україною до її підписання.

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування