Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики ховали зброю з РФ у підвалі торгівельного центру - МВС

Субота, 12 липня 2014, 21:54

Оперативники УБОЗ Артемівська (Донецька обл.) виявили у підвалі торговельного центру "Промінь" цілий арсенал зброї, кинутий бойовиками.

Про це повідомили в облуправлінні МВС України. 

Співробітники міліції разом з бійцями батальйону "Артемівськ" та військовослужбовцями витягнули з підвалу 4 міномети, 2 ПЗРК, 2 протипіхотні міни, близько 1000 патронів, 20 сигнальних ракет і ручний кулемет Калашникова із трьома  магазинами до нього. Крім того, були знайдені 5 мінометних мін, магазини до снайперської гвинтівки СВД і карабіну "Сайга".

За даними міліції, кулемет числиться за військовою частиною з Волновахи.

Крім вилученої зброї, у підвалі було виявлено 200 комплектів літнього і зимового камуфляжного одягу, продукти харчування, медикаменти. Все знайдене – російського виробництва.

Усі фото з сайту МВС України
 
 

"Якби знахідка здетонувала, будівля злетіла би у повітря", - зазначили в МВС.

Приміщення підвалу було заміноване при вході. Раніше приміщення орендував для продажу будівельних матеріалів місцевий підприємець, який пізніше став активним бойовиком.

За фактом виявлення зброї відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 КК України - "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Її санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...