У Бердянську зміцнюють блокпости

Вівторок, 15 липня 2014, 20:49

У Бердянську Запорізької області воєнізовані блокпости на автодорогах посилюють воєнізованими блокпостами з танками, бронетранспортерами, бойовими машинами піхоти та іншими видами важкої військової техніки.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" комісар Бердянського військового комісаріату Сергій Волков, це робиться "для зустрічі бойовиків із сусідньої Донецької області, які можуть зайти на територію Запорізького регіону разом із потоком біженців".

"На раді оборони області було ухвалено рішення посилити наші блокпости, які розміщуються навколо Бердянська. Пов'язано це з тим, що у нас тут межа з Донецькою областю - 70 кілометрів, і проходять основні траси - Маріуполь-Одеса", - сказав він.

"Також ми встановили додатково блокпости біля моря на в'їзді до міста та на центральних розвилках. Тобто, все місто перекрили такими блокпостами внутрішніми і дорожніми. Завдання одне - не допустити прориву бойовиків та не допустити провезення зброї на територію Бердянського району", - додав Волков.

Він також зазначив, що службу на блокпостах несуть професіонали - бійці української армії, зокрема, й мобілізовані, які "вміють застосовувати зброю та чергують цілодобово". "Тому місту спокійніше, жителям спокійніше", - резюмував Волков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування