Під Маринівкою терористи потужно атакують Нацгвардію

Середа, 16 липня 2014, 10:25

Терористи рано-вранці розпочали масований наступ на сили Національної гвардії України поблизу Маринівки в Донецькій області і бої тривають поблизу Таранів.

Як повідомляє сайт Нацгвардії, о 5 ранку у середу "з боку населеного пункту Степанівка (Донецької області), терористи розпочали масований наступ на сили Національної гвардії України".

"Були нанесені танкові, мінометні удари та удари з ПТУРів по блокпосту Національної гвардії України, що розташовувався поблизу с. Маринівка (Донецька область). Вогонь вівся більше години", - йдеться у повідомленні.

"Сили Національної гвардії України відбили удар та перейшли у наступ, в результаті чого терористи відступили до населеного пункту Степанівка", - інформує Нацгвардія.

З боку військовослужбовців Нацгвардії є троє поранених.

В ході обстрілу значно постраждала інфраструктура населеного пункту Маринівка.

"Наразі бій продовжується вже у районі населеного пункту Тарани, де терористи продовжують наступ на сили Національної гвардії України, наступ ведеться з боку Саур-Могили та Степанівки", - повідомляє Нацгвардія.

"Вогонь по позиціях українських силовиків ведеться із мінометів, танків та ПТУРів", - уточнюють там.

Один військовослужбовець Національної гвардії України поранений в результаті бою.

Втрати серед терористів уточнюються, сказано в повідомленні.

Раніше Дмитро Тимчук з "Інформаційного спротиву" повідомляв, що протягом минулої ночі тривав обстріл позицій сил АТО біля Маринівки. Бойовики стріляли спочатку із РСЗО "Град", а потім – із мінометів і 122-мм самохідних гаубиць 2С1 "Гвоздика".

Вогонь вели з боку держкордону з Росією. Сили АТО вели вогонь у відповідь.

Дані по втратах ще не відомі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування