Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рятувальники розширили територію пошуку загиблих у катастрофі літака до 50 км

Неділя, 20 липня 2014, 21:21

Українські рятувальники розширили територію пошуку на місці авіакатастрофи літака "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines до 50 квадратних кілометрів, включаючи населені пункти і раніше недоступні ділянки.

Про це повідомили у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

Згідно з інформацією, також здійснюється повторний огляд місцевості загальною площею 32 квадратних кілометри, що була оглянута у попередні дні,

"Від ДСНС, силами якої здійснюється загальна координація пошуково-рятувальних робіт, виділено 60 офіцерів (по 10 чоловік на кожний квадрат), які будуть здійснювати керівництво додатково залученими до пошуку групами цивільного населення – працівниками місцевих підприємств, місцевих мешканців та волонтерів", – йдеться у повідомленні.

У ньому зазначено, що крім того, до пошукових робіт залучено 553 шахтарі з 10 шахт найближчих до місця авіакатастрофи міст – Шахтарська, Тореза, Сніжне (шахти: "Прогрес", "Волинська", "Зоря", "Ударник", "Лутугіно", "Іловайська", "Глибока", "XVII-го партз’їзду").

"Решта особового складу ДСНС України, задіяного до пошуку, виконує найбільш складні завдання, зокрема: пошукові роботи в населених пунктах Розсипне, Петропавлівка та Грабове, обстеження водойм та інших важкодоступних ділянок місцевості", – наголосили в прес-службі.

"Таким чином, до проведення пошуково-рятувальних робіт у зоні катастрофи літака залучено 800 осіб, від ДСНС України – 200 працівників та 20 одиниць техніки", – зазначено в повідомленні.

Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування