Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міноборони РФ намагається подати крах "Боїнга" як змову України і США

Понеділок, 21 липня 2014, 17:22

Міноборони РФ намагається за допомогою російських ЗМІ довести росіянам, що "Боїнг-777" збила Україна у змові зі США.

Як заявив начальник головного оперативного управління Генштабу ЗС РФ генерал-лейтенант Андрій Картаполов, поруч з Boeing 777 "був зафіксований набір висоти літака українських ВПС, імовірно Су-25", передають РИА Новости.

За його словами, було зафіксовано знаходження трьох цивільних повітряних суден, у тому числі і літака Boeing 777 малайзійських авіаліній.

"В цей же час був зафіксований набір висоти літака українських ВПС, імовірно Су-25, на видаленні від 3 до 5 кілометрів від Boeing 777", - цитують РІА Новини генерала.

Він також заявив, що час катастрофи малайзійського Boeing в Донецькій області України і час спостереження американського супутника за українською територією збігаються.

"Випадковість це чи ні, але час катастрофи малайзійського Boeing і час спостереження американського супутника за українською територією збігаються", - повідомив Картаполов.

Раніше один з лідерів бойовиків Ігор Гіркін заявив, що більшість пасажирів на борту Боїнга-777 були мертвими до початку польоту.

"За даними людей, які збирали трупи, значна частина трупів -" несвіжа "- люди померли за декілька діб до того. За повну достовірність даної інформації не ручаюсь - звичайно ж, необхідний висновок судмедекспертів ", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...