Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рада засідає, охорону парламенту посилено через мітингувальників

Вівторок, 22 липня 2014, 10:20

Депутати Верховної Ради проводять засідання.

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок знову висловився за введення воєнного стану.

А лідер фракції "Батьківщини" Сергій Соболєв запропонував зібратися в закритому режимі.

Між тем, на площі під парламентом зібралося близько 150 людей, які тримають у руках плакати з різними вимогами, зокрема вимагають відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, запровадження воєнного стану в Донецькій і Луганській областях, ротації військовослужбовців, а також повної мобілізації.

Крім того, деякі протестувальники тримають у руках плакати на підтримку міністра охорони здоров'я Олега Мусія, повідомляють "Українські новини".

Представники координаційної ради Майдану закликають парламентарів внести зміни у виборче законодавство, скасувати депутатську недоторканність, зменшити кількість депутатів до 300, ратифікувати угода про асоціацію між Україною і Євросоюзом, прийняти закон про імпічмент президента, запровадити мораторій на внесення змін до Конституції без референдуму.

Співробітники правоохоронних органів посилили охорону будівлі Верховної Ради. Підходи до парламенту підкріпили близько 200 співробітників Міністерства внутрішніх справ, а також батальйону територіальної оборони "Київ-1".

Вони блокують доступ людей до входів у будівлю Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування