Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На місці катастрофи "Боїнга" фальсифікують докази - прем'єр Австралії

Вівторок, 22 липня 2014, 11:05

Прем'єр-міністр Австралії Тоні Ебботт заявив, що на місці падіння "Боїнга-777" авіакомпанії Malaysia Airlines у великих масштабах підтасовують докази.

"Ми спостерігаємо фальсифікацію доказів у промислових масштабах, і цьому потрібно покласти край", - цитує його австралійський телеканал "Ей-Бі-Сі" (ABC).

Австралійський прем'єр наголосив, що на місці катастрофи має бути забезпечена безпека, передає "Інтерфакс".

При цьому Ебботт привітав одностайне ухвалення в Раді безпеки ООН резолюції щодо авіакатастрофи, яка закликає надати фахівцям безперешкодний доступ до місця катастрофи літака.

Австралійський прем'єр також оголосив про запуск операції з повернення на батьківщину тіл загиблих у катастрофі австралійців і визначенню їх осіб. За його словами, операцію буде координувати в Україні колишній міністр оборони Ангус Х'юстон.

Ебботт додав, що у вівторок у Нідерланди прибуде австралійський військовий транспортний літак C-17, який потім займеться транспортуванням тіл жертв авіакатастрофи з України.

Як відомо, 17 липня на сході України упав пасажирський літак "Боїнг-777" малайзійських авіаліній, на борту якого були 298 осіб, включаючи 15 членів екіпажу. Усі вони загинули.

За даними українських силовиків, пасажирський літак збили терористи, найімовірніше – з установки "Бук", яку їм поставила Росія.

Росія намагається покласти провину за катастрофу на Україну, заперечуючи свою причетність до загибелі пасажирів "Боїнга" з різних країн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування