У Слов'янську відкопали братську могилу з 14 тілами жертв терористів

П'ятниця, 25 липня 2014, 12:11

У Слов'янську проведено ексгумацію братської могили жертв терористів, виявленої в самому центрі міста поруч з дитячою лікарнею по вул. Урицького 12.

Про це повідомляють "Подробности" з посиланням на начальника Слов'янського міськвідділу міліції Ігоря Рибальченко.

За його словами, з могили витягли 14 тіл: тринадцять чоловічих і одне жіноче. Зважаючи на стан тіл, визначити причини смерті візуально неможливо.

По одягу родичі попередньо змогли впізнати двох загиблих. Для встановлення осіб інших похованих необхідна судово-медична експертиза, зразки ДНК.

Рибальченко відзначив, що на деяких тілах є залишки камуфляжного одягу.

У свою чергу радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко не виключив, що в братській могилі будуть знайдені тіла зниклих безвісти під час боїв за Слов'янськ міліціонерів, солдат і офіцерів Нацгвардії і ВСУ.

"Там поховані як невинно закатовані жителі Слов'янська та інших міст України, що опинилися, на нещастя, в цьому страшному, на той момент, місці на карті світу в той страшний час, так і трупи терористів, імена, національність і громадянство яких ще належить з'ясовувати слідству", — повідомив він.

Як відомо, раніше в навчальних закладах Слов'янська були виявлені вибухові речовини дистанційного керування. На думку українських силовиків, бойовики планували влаштувати теракти 1 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування