У Бєса висунули ультиматум АТО. Погрожують розстріляти заручників - джерело

Неділя, 27 липня 2014, 14:46

Терористи у Горлівці, де командування бойовиками перебрав на себе Ігор Бєзлєр (Бєс), висунули ультиматум, у разі порушення якого погрожують розстріляти заручників та підірвати хімічні заводи у регіоні. 

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Тимур Олевський з посиланням на інформацію від одного із заручників "Бєса".

"Подзвонив заручник зі штабу Беса. Він розповів, що командує зараз "Боцман". Він висунув ультиматум. Якщо повториться  обстріл Горлівки або буде штурм міста, бойовики підірвуть хімічні заводи і розстріляють полонених", - йдеться у повідомленні.

"Їм потрібна добаю Це вони населення так захищають від "Градів" мабуть  - отруїти його хімією збираються", - додав він.

Як відомо, близько 14:00 27 липня по Горлівці (Донецька область) було завдано ракетно-мінометного удару з околиць міста. Кількість загиблих серед мирного населення - від 20 до 30 осіб. 

Раніше речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив, що наразі сили АТО наразі перебувають на околицях Горлівки.

Також у центрі військово-політичних досліджень повідомляли, що ситуація в зоні АТО характеризується особливою напруженістю в районах населених пунктів Донецьк і Горлівка

Місцеві ЗМІ у Горлівці повідомляли про обстріл міста з "Градів".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News