Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині затримали прокурора за співпрацю з терористами

Неділя, 27 липня 2014, 15:46

У Дружківці на Донеччині був затриманий заступник прокурора Радянського району міста Макіївки.

Про це йдеться у повідомленні МВС з посиланням на радника міністра Антона Геращенка.

Цей посадовець добровільно й активно співпрацював з групою терориста "Монгола", - розповіли у відомстві.

Користуючись своїми зв'язками у прокуратурі Донецької області він "зливав" терористам інформацію про роботу спецгрупи МВС, якій було доручено розкрити терористичне підпілля, залишене після звільнення Слов'янська, Краматорська та Красного Лиману.

Завдання поставлене тепер вже екс-прокурору терористами, було - повідомити точно час і місце перебування спецгрупи МВС для наведення на неї груп бойовиків із метою повного знищення міліціонерів, - зазначили в МВС.

Однак завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам екс-прокурор був затриманий і суд вже виніс йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою два місяці.

Затриманий активно співпрацює зі слідством, видаючи своїх прибічників і їх плани, - запевнили у міліції.

Стало відомо, що одразу ж після затримання він повідомив, про те, що за його наводкою терористи збираються затримати в Донецьку одного з заступників прокурора області з метою поповнити свої запаси високопоставлених заручників.

Завдяки негайним і своєчасним діям працівників карного розшуку зазначеного заступника прокурора  було вивезено в безпечне місце буквально за десять хвилин до приїзду за ним групи терористів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: