Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Донеччині до електропостачання підключили тільки 14 населених пунктів

Неділя, 27 липня 2014, 16:39

Управління електропостачанням в Донецькій області було переведено на районних диспетчерів ДТЕК (об'єднання Ровенькиантрацит і Свердловантрацит) Ріната Ахметова.

Про це повідомили в прес-службі "ДТЕК".

Централізацію управління всіма районними диспетчерами в даний момент здійснює підрозділ високовольтних електричних мереж ДТЕК у Горлівці з сусіднього будинку.

У прес-служба повідомили, що за добу до електропостачання були підключені 14 населених пунктів: Дмитрівка, Степанівка (Шахтарський район), Луганське, Кременецьке, Красногорівка, частково Мар'їнка (Мар'їнський район), Макаров Яр, Лозова (Артемівський район), Сидорово, Маяки (Слов'янський район), Румянцева, Бахмутка, Зайцеве, Микитівка (Горлівський РЕМ).

"В результаті бойових дій знеструмлені частина Куйбишевського, Петровського, Кіровського районів Донецька", - повідомили в компанії.

Без електроенергії залишаються мешканці 51 населеного пункту в Донецькій області. Серед них: Зорька, Кожевня, Дубровка, Зрудное, Маринівка, Саурівка, Тарани, Латишеве, Дронівка, Платоновка, Рудник, Спірне, Іванодарьевка, Карлівка, Галицинівка, Лесівка, Долинівка, Григорівка, Новопетрока, Семенівка, Кринички, Свистуни, Щорса, Овочеве , Родники, Котовський, Новоклинівка, Мала Шишівка, Велике Мішково, Рускоорловка, Красновка, Володарське, Красносільське, Нове село, Степанокринка, Нетайлове, Уманське, Невельське, Первомайське, Піски, Водяне, Спартак, Дослідне, Веселе, Новобешеве, Новоселівка, Рясне.

У Горлівці електрику відсутня в Центрально-Міський частині району, селищ шахти "Кочегарка" і Майське, Бессарабка, Гольмовський і Широка Балка. На резервному електроживленні продовжують працювати Горлівський молокозавод, м'ясокомбінат, Горлівська насосна станція КП "Вода Донбасу".

З низьким рівнем надійності (без резервних джерел живлення) працюють енергооб'єкти ДП "Регіональні електричні мережі", які забезпечують електропостачання в Горлівці. Також залишаються знеструмленими електрооб'єкта в селищі Піски. Через це без електроенергії - Донецький казенний завод хімічних виробів. Бригада ДТЕК Високовольтних мереж приступить до ремонту після припинення боїв поблизу ліній.

Як відомо, 26 липня у Луганській області 9 шахт ДТЕК (об'єднання Ровенькиантрацит і Свердловантрацит) зупинили видобуток вугілля у зв'язку з загрозою відключення від електропостачання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...