Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Слов'янську міліціонерів перевіряють на декторах брехні

Неділя, 27 липня 2014, 21:01

У Слов’янську триває поглиблена перевірка співробітників міліції щодо співпраці з так званою владою угруповання "ДНР", яке визнане в Україні терористичним.

Про це повідомив новий начальник міського управління МВС, полковник Ігор Рибальченко, - передає Радіо Свобода.

За його словами, наразі спеціальна міністерська комісія має точну інформацію про 8 зрадників в погонах, але наразі місце їхнього перебування невідоме, вони залишили територію Слов’янська.

Ця комісія складається з представників інспекції з особового складу, служби внутрішньої безпеки.

"Вони дійдуть до кожного співробітника міліції, які перебували тут в окупаційний час і ухвалюватимуть рішення щодо кожної людини в погонах. Думаю, частина співробітників буде звільнена, а проти частини – будуть порушені кримінальні справи і передані в прокуратуру, якщо буде доведена вина", - підкреслив Рибальченко.

Він також повідомив, що станом на 6 липня у Слов'янську були присутні усього 36 чоловік з 333 спвробтників міського відділу міліції.

"На цей час співробітники вже повернулися до місця несення своєї служби, на робочих місцях – 240 міліціонерів. Є й ті, які ще добираються з далеких міст від Слов’янська. У цьому місті зараз працює зведений загін – це міліціонери з усієї країни", - підкреслив полковник.

Рибальченко також розповів, що з кожним правоохоронцем зараз спілкуються, перевіряють на поліграфі. На детекторі брехні перевіряють передусім начальників управлінь і підрозділів.

Він також наголосив, що на цей час криміногенна ситуація в місті спокійна.

Спеціальні оперативні групи МВС перевіряють інформацію щодо присутності в місті людей, причетних до терористів.

"До нас надходить дуже багато заяв і повідомлень від людей про злочини, які скоювали терористи під час окупації", - підсумував полковник.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування