Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сили АТО обстрілюють з РФ. Бойовики чинять опір, але зазнали вагомих втрат

Неділя, 27 липня 2014, 21:38

Терористи разом з найманцями протягом дня чинили шалений опір, але при цьому зазнали вагомих втрат в живій силі та бойовій техніці.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

"Впродовж дня передові загони сил АТО продовжували атакувати визначені райони та звужувати кільце довкола бандформувань. Населений пункт Горлівка повністю блоковано", - зазначили в АТО.

Протягом дня з боку населеного пункту Фабрічне бойовиками було  здійснено обстріл з БМ-21 "Град" аеродрому Луганськ, втрат немає.

Близько 15:00 сили АТО розпочали спецоперацію в районі Лутугіно (Луганська обл.), станом на 17:30  операція тривала.

В районі населеного пункту Новий Світ батальйон територіальної оборони прийняв бій з групою бойовиків, в ході бою знищено двох снайперів бойовиків.

Також здійснено артобстріл блокпосту з боку населеного пункту Металіст, без втрат; було здійснено артобстріл блокпосту з напрямку кордону з РФ, втрат немає.

"О 15:20 здійснено обстріл протитанковими керованими ракетами позицій десантників з боку РФ, без втрат. О 15:20 – мінометний обстріл пропускного пункту Червонопартизанськ з боку РФ, без втрат. О 17:20 - мінометний обстріл блокпосту н.п. Амвросіївка, з боку населеного пункту Харківське, без втрат", - зазначили в прес-центрі АТО.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування