На Харківщині 60 осіб підозрюють у причетності до тероризму

Середа, 30 липня 2014, 16:11

У Харківській області співробітники міліції виявили 60 осіб, які можуть бути причетні до терористичної діяльності.

Про це повідомив начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв на засіданні колегії Харківської ОДА, передає Інтерфакс-Україна.

Він уточнив, що ці люди були виявлені міліціонерами в Харківській області.

Всього, за його словами, силами блокпостів були перевірені понад 8 тис осіб, 350 транспортних засобів.

"Виявлено 60 осіб, які можуть бути причетні до терористичної діяльності. Також ведуться роботи з виявлення таких людей, які прибули іншим шляхом, в обхід блокпостів", - сказав він.

Дмитрієв відзначив, що співробітники міліції перевіряють, щоб під виглядом переселенців в область і не потрапили підозрілі особи.

"На сьогоднішній день прибуло в Харківську область близько 31 тисячі переселенців, 10 тисяч людей розселені, нами відпрацьовано 9000 таких осіб", - сказав Дмитрієв.

Він також звернувся до громадян з проханням повідомляти в міліцію про будь-які підозрілі обличчях.

Дмитрієв відзначив, що з метою збереження стабільності в області були додатково взяті під охорону мости у напрямку Донецької та Луганської областей.

Він також повідомив, що харківські вибухотехніки продовжують роботи з розмінування звільнених населених пунктів на Донбасі, зокрема, обстежували і звільнили від вибухонебезпечних предметів близько 20 тис.кв.м. в Слов'янську, зараз працюють в Сватове, Лисичанську, Рубіжному та Сєвєродонецьку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування