Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Терористи не дотримуються "дня тиші" – прес-центр АТО

Четвер, 31 липня 2014, 10:05

Терористи не дотримуються "дня тиші", оголошеного 31 липня на Донбасі на місці падіння малайзійського пасажирського літака на вимогу генсека ООН Пан Гі Муна.

Про це заявляє у четвер вранці прес-центр АТО.

"На вимогу генерального секретаря ООН Пан Гі Муна щодо припинення бойових дій поблизу місця катастрофи "Боїнга 777" на Донеччині, в зоні проведення АТО оголошено день ОБСЄ. Це зроблено з метою забезпечити повноцінну роботу міжнародних експертів в зоні падіння пасажирського літака "Боїнг 777", - сказано у повідомленні.

"31 липня війська, що беруть участь в активній фазі АТО не ведуть бойових дій, окрім захисту власних позицій від нападу", - наголошує прес-центр АТО.

"Проте наймані російськими терористами бойовики не дотримуються жодних міжнародних домовленостей та вимог. Зокрема о 9 годині ранку окупанти обстріляли з двох установок БМ 21 "Град" населений пункт Переможне Лутугінського району", - заявляють там.

"Цим вони черговий раз демонструють свою бандитське ставлення до України та до всієї світової спільноти", - наголошують силовики.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування