Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безпілотники і вертольоти РФ ведуть розвідку з Криму і Придністров'я

Четвер, 31 липня 2014, 14:15

Росія веде повітряну розвідку з використанням армійської авіації та безпілотних літальних апаратів, у тому числі на адміністративній межі з АР Крим та  Придністров’ям.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Так повідомляється, що 30 липня в районі села Тимкове  (Одеська область) о 07.20 та 08.40 виявлено по одному безпілотнику, які здійснювали розвідполіт над  кордоном та блокпостом ЗСУ. 

У зону вогневого ураження зі стрілецької зброї безпілотники не входили.

Об 11.58  прикордонним нарядом пункту пропуску  "Тимкове" (Одеська область), виявлено БПЛА, який на висоті до 1 кілометра, слідував над територією України вздовж кордону в напрямку населеного пункту Кодима.

"О 09.32  30 липня прикордонним нарядом виявлено 1 вертоліт "Мі-8", який провів розвідку обстановки на розмежувальній лінії  між материковою частиною України та АР Крим у районі Червоного Чабана", - повідомили в службі.

О 10.10  в середу прикордонний наряд пункту пропуску "Новоазовськ" (Донецька область) візуально спостерігав рух безпілотного літального апарату вздовж кордону на висоті до 500 метрів.

Також  в районі місцевого пункту пропуску "Середина Буда" Сумської області  зафіксовано політ  на  території РФ вертольота, який рухався вздовж лінії кордону.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування