Кримчан вже кличуть у військкомати

Четвер, 31 липня 2014, 19:09

У Криму чоловіки призовного віку, а також військовозобов'язані, які вже проходили службу в армії і знаходяться у військовому запасі, зобов'язані з'явитися у військкомати.

Як повідомляє "Громадське радіо", кримчани-призовники отримують повістки для служби в армії. І якщо в Україні призовний вік від 18 до 25 років, то в Росії від 18 до 27 років. Призовники повинні знову стати на облік та оформити всі документи. Після цього чоловіки підлягатимуть призову.

Також заново встати на військовий облік зобов'язані кримчани, які знаходяться в запасі. Ці люди повістки не отримують. Але в кримських ЗМІ військкомати поширюють оголошення з проханням з'явитися для переоформлення документів.

"Всі особи, які перебувають в запасі, які відслужили, мали відстрочку або яким виповнилося 27 років, і вони не служили, повинні прибути в міський військкомат. При собі мати паспорт громадянина Російської Федерації і військовий документ", - повідомили журналістам в одному з військкоматів Криму.

Як відомо, після референдуму в Криму, спочатку російська влада заявляла про те, що в 2014 році кримчани призиватися не будуть.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування