Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков: "Стрєлок" втік зі Слов'янська, бойовики здаються у полон

Субота, 5 липня 2014, 12:31

Один з керівників терористів Ігор "Стрєлок" Гіркін та значна частина бойовиків втекли зі Слов’янська.

Про це з посиланням на дані розвідки заявив глава МВС Арсен Аваков, йдеться у повідомленні МВС.

"Один з керівників терористів Гіркін та значна частина бойовиків втекли зі Слов’янська, посіявши сум’яття серед тих небагатьох, хто там залишився. Терористи переміщуються в бік Горлівки, вони несуть втрати та здаються в полон", - зазначив Аваков.

Також він наголосив: "немає ніякого "шапкозакидання" і спрощення, а лише  гарантовані планомірні  дії, які не залишають шансів терористам".

"Це та стратегія штабу АТО на чолі з Віктором Муженком, яку підтримують усі бойові сили, які беруть участь в операції", - додав глава МВС.

Разом з тим речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко у ході брифінгу повідомив: "Інформація щодо місцезнаходження Гіркіна перевіряється, сказати де він - ми точно не можемо".

"Після операції із захоплення населеного пункту Миколаївка 4 липня оточення навколо Слов'янська завершено. Бойові групи терористів, які намагаються вийти з цього оточення, потрапляють під вогонь українських військових", - додав Лисенко.

Як відомо, в ніч на 5 липня  терористи виїхали зі Слов'янська на автотранспорті в сторону Краматорська і Артемівська. На блокпостах навколо міста залишилася невелика кількість бойовиків з місцевих. Основні адміністративні будівлі міста заміновані.

Бойовики, які залишили Слов'янськ та Краматорськ, готуються до прориву на Донецьк

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування