У Луганську - обстріли і пожежі, в області викрадають людей

Неділя, 6 липня 2014, 23:40

У Луганську відновився артобстріл, включено сирену, над містом помічено військову авіацію.

Як повідомляє видання 0642, люди ховаються в підвали.

У соцмережах жителі повідомляють про авіаудар на околиці міста.

Також у місті горить асфальтовий завод і заправка "Транспеле" за автовокзалом. У соцмережах повідомляють, що там же горить кафе "Візит" і видно сильний дим за супермаркетом "Фуршет", також нібито снаряди потрапили в міський військкомат.

Фото Роман Тиква-Горбушкін
 

Крім того, за даними видання, в результаті вибухів снарядів в Луганську і області пошкоджено 11 будинків і автомобіль. Постраждалих в результаті подій немає. 

Дмитро Тичмук повідомив про обстріл аеропорту, який контролюють сили АТО.

Як повідомили в облуправлінні МВС, в області втрачено зв'язок з п'ятьма військовими, викрадені три людини, ще четверо - зникли. 

Так, за даними МВС, 5 липня о 13:00 було втрачено зв'язок з 5 військовослужбовцями військової частини, які виїхали на автомобілі "УАЗ" в напрямку блокпоста в село Вікнине Новоайдарського району.

"5 липня в квартиру по вулиці Вілесова м. Сєвєродонецьк увірвалися 8 осіб, озброєні автоматичною зброєю, одягнені в камуфляжну форму, насильно вивели з квартири гр. Овчарук В.І. 1979 р.н. і відвезли в невідомому напрямку", - зазначили в МВС.

4 липня озброєні автоматичною зброєю люди, одягнені в камуфльований одяг, викрали автомобіль "Mitsubishi L-200" д / н ВВ 2149 ВР і власника автомобіля гр. Арутюняна Г.С. 1963 р.н.
2 липня вийшов з дому і досі не повернувся і на зв'язок не виходить луганчанин Тимофієнко О.О. 1964 р.н.

5 липня виїхав на автомобілі з дому і до теперішнього часу не повернувся і не виходить на зв'язок луганчанин Тесів Антон Ігорович 1988 р.н.

4 липня із садового кооперативу "Зелений гай" 7 чоловіків, озброєних автоматичною зброєю, одягнених у камуфльований одяг, викрали гр. Білокобильського Сергія Петровича 1952 р.н. і відвезли в невідомому напрямку.

5 липня в 08.00 вийшов з дому (вулиця 1-а Керамічна) і до теперішнього часу не повернувся і на зв'язок не виходить гр. Наумов Олександр Олександрович 1986 р.н.

4 липня вийшов з дому (квартал Степовий) і до теперішнього часу не повернувся і на зв'язок не виходить гр. Федюк Станіслав Володимирович 1993 р.н.

За даними МВС, в Луганській області 9 осіб госпіталізовано з вогнепальними пораненнями.

Джерело відео - Luganskij

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування