В центрі Києва відновили рух транспорту. Окрім Інститутської

Неділя, 10 серпня 2014, 15:43

На Хрещатику та всіх прилеглих вулицях, крім Інститутської, відновлено автомобільний рух.

Про це заявив керівник комунального підприємства "Київавтодор" Володимир Жуков, повідомляє прес-служба КМДА.

За його словами, близько 500 співробітників комунальних служб і 200 активістів продовжують прибирати вулицю Хрещатик і прилеглі території від сміття та бруду.

Крім того, триває ремонт освітлення в центрі міста.

"Вивозять сміття 50 самоскидів і 12 навантажувачів. Дорожнє освітлення на Хрещатику і Майдані ремонтують дві телескопічні вишки. Вони миють і відчищають закопчені світильники, замінюють перегорілі лампочки. Також у центрі працюють поливальні машини", - сказав Жуков.

Також повідомляється, що комунальники разом з киянами вже повністю прибрали територію на Майдані Незалежності вздовж Хрещатика біля будівлі Консерваторії.

"Залишився останній намет біля вулиці Городецького - його жителі наразі вивозять свої речі. Також працівники комунальних підприємств і кияни продовжують розбирати сцену. Сподіваюся, що до вечора на Хрещатику буде наведено порядок", - підкреслив керівник "Київавтодору".

Крім того, за словами Жукова, техніка, яка вивозила сміття з Хрещатика та Майдану, зробила в суботу щонайменше 500 рейсів і вивезла кілька сотень тонн відходів.

"Це сотні тонн різноманітного сміття - колод, залишків наметів, ганчір'я, метал, граніт. Сьогодні самоскиди вже встигли зробити приблизно сотню виїздів зі сміттям", - сказав він. 

Як відомо, 8 серпня комунальники розбирали барикади на вулиці Хрещатик у Києві. На Майдані Незалежності працювали три трактори, три вантажівки для вивозу сміття та близько 50 співробітників комунальних служб. Розібрані барикади на вулиці Хрещатик з боку Європейської площі. Жителі наметового містечка опору не чинили.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування