Без світла на Донеччині залишається 75 населених пунктів

Неділя, 10 серпня 2014, 17:27

У Донецьку відновлено енергопостачання близько тисячі будинкам приватного сектора в селищі Авдот'їно Будьонівського району.

Про це йдеться в повідомленні компанії ДТЕК.

Згідно з інформацією, також підключена велика частина міста Мар'їнка.

Триває відновлення електропостачання у Слов'янську. На 10 серпня до електроенергії підключено 99,5% населення, - розповіли в компанії.

Разом з тим внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими в Донецькій області 75 населених пунктів (у тому числі, частково і повністю).

У Донецьку без електроенергії залишаються мешканці трьох дев'ятиповерхових будинків і 100 будинків приватного сектора селища Грабари і близько 200 будинків приватного сектора в районі заводу "Топаз" Куйбишевського району.

Без електропостачання залишається велика частина Горлівки.

У ДТЕК нагадали, що через потрапляння снаряду в підстанцію без світла опинилося близько 80% міста - 260 тис. осіб.

Без води залишився весь центрально-міський район Горлівки, частина мікрорайону Сонячний, мікрорайон Курганка і селище Машзавод. У зв'язку з бойовими діями роботи не виконуються.

Залишається замінованою підстанція на території заводу "Точмаш" в Донецьку.

Підстанція продовжує працювати без персоналу. Зберігається загроза обесточения міської інфраструктури частини Київського району Донецька, підстанції Донецької залізниці, заводу "Точмаш" та Донецького аеропорту імені Прокоф'єва.

Через бої в межах Донецька знеструмлений Донецький завод хімічних виробів.

Бригада ДТЕК високовольтних мереж приступить до ремонту після припинення боїв поблизу лінії, - пообіцяли в компанії.

10 серпня бригади Горлівського, Горлівського Східного, Авдіївського, Торезького, Шахтарського, Дебальцевського, Сніжнянського РЕМ ДТЕК Донецькобленерго і Харцизьких, Донецьких, Горлівських мереж ДТЕК високовольтних мереж не мали можливості проводити ремонтно-відновлювальні роботи через бойові дій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування