Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Захист Савченко одержав докази невинуватості льотчиці Наді

Понеділок, 11 серпня 2014, 14:32

Захист української льотчиці Надії Савченко одержав підтвердження того, що докази слідчого комітету проти Надії були сфабриковані.

Про це у своєму Твіттері написав адвокат Савченко Марк Фейгін.

"Ви пам'ятаєте, я вам розповідав, що в справі є свідчення засекречених свідків, які бачили запис допиту, де мова йшла про Савченко? На тому записі полонений боєць "Айдара" розповідає про Надію Савченко, мовляв, віддавала команди 17 червня, у день загибелі російських журналістів", - розповів Фейгін.

"Отож. СК думав, що айдарівець Тарас згинув у полоні в луганських, і тепер ніхто нічого не перевірить. Так але ми його знайшли. Тарас Синяговський дав нам під адвокатське опитування відомості, що доводять невинуватість Наді й дачу під камеру в полоні показань під примусом", - повідомив Фейгін

"Одним словом, некрасиво виходить. Докази фабрикувати. Так, некрасиво. І наприкінці: Савченко була від місця загибелі Волошина й Корнелюка в багатьох кілометрах", - підкреслив Фейгін.

За його словами, захист подасть спочатку клопотання про долучення до матеріалів справи Савченко опитування Синяговського, а потім буде подавати клопотання про припинення справи.

"Зазначу, це не нові докази. Це всі матеріали, які накопало слідство. А ми спростовуємо", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування