Слідчі перевіряють п'ять версій викрадення Булатова

Понеділок, 11 серпня 2014, 16:11

Слідчі опрацьовують п'ять версій викрадення Дмитра Булатова.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Найбільш вірогідними з них є версії щодо викрадення Дмитра Булатова з метою залякування у зв’язку з його суспільно-політичною діяльністю, а також викрадення з метою вимагання викупу від керівників Євромайдану за повернення одного з його активістів, зазначають в МВС

Слідчими допитано свідків з числа близького оточення потерпілого, які надали важливу для розслідування інформацію, зазначено в повідомленні.

Крім того, працівники слідчо-оперативної групи вивчили кореспонденцію з цього питання, адресовану колишньому генеральному прокурору Віктору Пшонці, що надійшла від фізичних та юридичних осіб, іноземних держав.

До матеріалів справи долучено результати судово-медичної експертизи, проведеної Міністерством юстиції Литви у лютому 2014 року у м. Вільнюс.

У них зафіксовано перелік тілесних ушкоджень, завданих потерпілому. Серед них, зокрема: ампутація третини правої вушної раковини, різана рана лівої щоки, наскрізні колоті рани кистей, множинні широкі крововиливи, малокрів’я внутрішніх органів внаслідок кровотечі з ран, струс головного мозку.

У кримінальному провадженні призначено проведення молекулярно-генетичної, судово-психологічної та низки інших експертиз.

Розслідування кримінального провадження триває.

У той же час правоохоронці ще раз звернулися до громадськості із проханням про надання відомостей щодо обставин вчинення цього та інших протиправних дій щодо замахів на життя та здоров’я представників опозиції режиму Януковича.

Жодне таке повідомлення не залишиться без уваги, обіцяють в МВС.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News