Сили АТО продовжують бої, їх обстрілюють – зокрема і з Росії

Вівторок, 19 серпня 2014, 08:58

Для блокування терористів у районі Донецька сили АТО організували 33 опорних пункти, тривають бої в районі Новосвєтловки, Хрящуватого та Саур-Могили.

Крім того, терористи продовжують стріляти по українських силовиках із території Росії, повідомляє організатор "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук у Facebook.

"Для блокування угруповань терористів у районі Донецька (сектор "Б"), силами АТО в даному районі організовано 33 опорних пункти", - пише він уранці 19 серпня.

Підрозділи МВС шукають і намагаються знешкодити угруповання бойовиків у районах Чернухіно й Жданівки. Для ізоляції району організовано 40 блокпостів і 4 взводних опорних пункти сил АТО.

"Сили АТО (аеромобільні й механізовані підрозділи) продовжують вести оборонні бої в районі н.п. Новосвєтловка й Хрящувате. Район блоковано за допомогою 23 блокпостів і 29 опорних пунктів", - повідомляє Тимчук.

"У прикордонних районах (сектор "Д") тривають оборонні бої щодо утримання позицій у районі Саур-Могили", - додає він.

Також, за словами Тимчука, сили АТО "проводять рейдові дії в районі н.п. Благодатне й організовують блокпости й опорні пункти з метою запобігання постачання терористам поповнення у вигляді найманців і техніки з Росії".

"Супротивник активно веде обстріли позицій сил АТО, у тому числі з території Росії", - пише журналіст.

Зокрема:

- двічі (з мінометів і із БМ-21 "Град") обстріляно позиції біля н.п. Кутейнікове.

- протягом ночі неодноразово обстрілювали позиції сил АТО в районі Саур-Могили. Обстріл вели з БМ-21 "Град" із боку н.п. Сніжне.

- двічі (з мінометів і з "Града") обстріляні позиції біля н.п. Петровське.

- із боку Росії із БМ-21 "Град" обстріляно позиції сил АТО біля держкордону в Луганській області.

- із боку Харцизька обстріляно з "Градів" взводний опорний пункт.

- із мінометів обстріляно позиції біля Фащевки, блокпосту в зоні проведення операції й командного пункту з боку Дебальцеве.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування