Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Член сумнозвісного "Оплоту" накопичив у Києві величезний арсенал зброї

Середа, 20 серпня 2014, 10:44

Київська міліція у одному із поштових відділень затримала уродженця Чернігівської області під час отримання ним посилки зі зброєю.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС в місті Києві з посиланням на начальника столичної міліції Олександра Терещука.

Згідно з повідомленням, у посилці правоохоронці виявили понад 40 різних гранат, 6 ручних протитанкових гранатометів, 35 запалів та майже 5 тисяч набоїв різного калібру.

Ще більше зброї співробітники столичної міліції виявили під час огляду орендованої квартири затриманого – понад 3,5 тисячі набоїв різного калібру, понад 20 гранат, а також запали та магазини до автомата Калашникова.

Всі фото: ГУ МВС Києва

Окрім цього, правоохоронці вилучили ноутбуки та мобільні телефони.

За словами зловмисника, він разом з товаришем входив до організації "Оплот". Нещодавно його друг поїхав на схід України воювати та попросив отримати кілька посилок в Києві, пообіцявши забрати їх до Дня незалежності. Чи дійсно затриманий не знав, що саме знаходиться у посилках – встановить слідство.

 

Затриманому 25 років, раніше не судимий. Мав постійне місце роботи в одній з комерційних структур. Останнім часом проживав у Києві.

Сам він під час допиту допустив, що зброя могла використовуватися під час святкувань Дня незалежності проти мирних жителів.

 

Згідно з повідомленням, особа відправника також встановлена, здійснюються заходи для його затримання.

Міліція порушила кримінальне провадження за статтею "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

"Оплот" – харківська спортивна організація, відома постачанням "тітушок" на різні конфлікти та підтримкою сепаратизму.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...