Шеремета: 6 місяців я намагався говорити, що ця парадигма не працює

Четвер, 21 серпня 2014, 14:01

Міністр економічного розвитку і торгівлі Павло Шеремета розкритикував підхід влади до бізнесу.

Про це він сказав під час прес-конференції у Києві в четвер, 21 серпня.

Журналісти чекали від Шеремети заяви щодо інформації, поширеній у ЗМІ, щодо його відставки. Натомість вік сказав: "Я не хочу говорити про вчора, - заявив Шеремета та додав, - Післязавтра це нікому не буде цікаво".

Він заявив, що за час своєї роботи в уряді намагався змінити підходи у роботі. "5 з чимось місяців в уряді я намагався говорити, що ця парадигма не працює", - заявив Шеремета.

Він пояснив, що під парадигмою має на увазі структури, процеси та людей.

Шеремета розкритикував підхід влади до бізнесу. Зокрема, він зазначив, що не можна, аби держава мала до бізнесу хижацьке ставлення.

"Я боровся із одним із контролюючих органів, який вирішив, що треба прорейдерувати одну із галузей України", - заявив він. "Одне із правоохоронних органів вирішило зайнятися акцизами 2011 року", - висловив своє обурення міністр.

Він переконаний, що слід усунути податковий тиск на бізнес.

Як повідомлялося, у середу міністр Шеремета написав пост на своїй сторінці в Facebook, у якому натякнув на свою відставку.

"Так, замість далі воювати зі вчорашньою системою, вирішив зосередитись на роботі з завтрашніми людьми, які створять завтрашню систему", – написав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News