В селищі Червоний Партизан терористи обстріляли людей, що вийшли за водою - РНБО

П'ятниця, 22 серпня 2014, 18:07

Російські найманці обстрілють мирних жителів на Донбасі, повідомляють в РНБО України.

Про це під час брифінгу повідомив речник Інформаційного центру Ради нацбезпеки і оборони Андрій Лисенко.

За його словами, в селищі Червоний Партизан терористи з мінометів обстрілюють людей, коли вони набирають воду у автомобільних водовозів.

Крім того, бойовики виводять з ладу виробничі потужності Донбасу.

В результаті постійних обстрілів бойовиків значно пошкоджені потужності Ясинуватського коксохімічного та Ясинуватського машинобудівного заводів.

У районі села Зайцеве Артемівського району Донецької області бойовики замінували газопровід. У Сніжному після обстрілу терористами пошкоджено високовольтну лінію електропередач, відсутнє електропостачання.

Терористи продовжують вести артилерійський вогонь по газорозподільчій станції "Алчевськ". Через це станція періодично відключається та припиняється газопостачання до міст Алчевськ, Перевальськ та Алчевського металургійного комбінату.

У Донецькій і Луганській областях терористи почали пошук особистих справ діючих українських міліціонерів.

Крім того, спостерігаються випадки катування кадрових правоохоронців або підкупу їх з метою переходу на сторону бойовиків.

В Донецьку озброєні терористи викрадають також керівників кадрових органів Міністерства внутрішніх справ України, яких відкрито намагаються перекупити та змусити зрадити Батьківщині.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування