Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УЄФА не визнає матчів кримських клубів у російських турнірах

П'ятниця, 22 серпня 2014, 19:14

Робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій ухвалила, що матчі, зіграні кримськими клубами в турнірах під егідою РФС, не будуть визнані УЄФА.

Про це повідомляє офіційний сайт організації, передає "Чемпіон".

"У світлі складного поточного політичного становища і до моменту, коли можна буде прийняти спільне рішення по Криму, робоча група УЄФА з надзвичайних ситуацій сьогодні постановила, що будь-які футбольні матчі, зіграні кримськими клубами в рамках змагань під егідою Російського футбольного союзу (РФС), не будуть визнані УЄФА до подальших розпоряджень", - йдеться в заяві ради.

"УЄФА не хоче заважати клубам грати в футбол. Навпаки, УЄФА визнає, що футбол може мати позитивний соціальний ефект і об'єднувати людей, особливо в кризові та непрості часи", - зазначається у повідомленні.

Проте, в організації наголосили, щоб футбол проходив в рамках організованої спортивної та юридичної структури, виступи команд повинні відповідати обговореним в Статуті УЄФА положенням, погодженим усіма 54 національними асоціаціями УЄФА.

"Робоча група з надзвичайних ситуацій також звернулася до адміністрації УЄФА з проханням сприяти разом з ФІФА діалогу з представниками РФС і Федерації футболу України, щоб знайти спільний вихід із ситуації, що склалася", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування