Донецьк до Дня Незалежності трясло вибухами

Неділя, 24 серпня 2014, 12:51

Ніч на 24 серпня в Донецьку пройшла напружено, звуки залпів і вибухів лунали у всіх районах міста.

Як повідомляє сайт міськради Донецька з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, за минулу добу через артобстріли в місті виникло 13 пожеж, 9 з яких у житлових будинках приватного сектору.

Через влучення снарядів у Петровському районі ушкоджено дахи, перекриття в житлових будинках №№ 7 і 9 по вулиці Павловській, №№ 45 а, 35 і 37 по вулиці Шлях до соціалізму.

У Кіровськом районі ушкоджено житловий будинок по вулиці Шкільній 75.

У Будьонівському районі по вулиці Милицеській 22 ушкоджено дах житлового будинку. Перебито газопровід у районі Казенного заводу хімічних виробів.

"У результаті артобстрілу ушкоджений морг ДОКТМО (лікарня Калініна) і бюро ритуальних послуг "Некрополь", ступінь ушкодження зараз установлюється.  У багатьох корпусах лікарні ушкоджено скло", - сказане в повідомленні.

Ситуація з електропостачанням залишається напруженою, за ніч знеструмлено 7 ТП у селищі Авдотьїно й 19 ТП на адмінселищі. 

Через обстріл Калінінського району у суботу станом на 10 ранку неділі не відновлено рух тролейбусів маршрутами № 7 і № 11. Уранці не ходили тролейбуси № 2 через неспокійну обстановку біля залізничного вокзалу. О 9:00 рух було відновлено. 

О 9:20 Кіровський район зазнав артобстрілу, зокрема селище шахти Абакумова.

Також жителі повідомляють про залпи в мікрорайонах Текстильник і Широкий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування