Казначейство відновить фінансування в 13 містах і районах Луганщини

Неділя, 24 серпня 2014, 16:19

Державна казначейська служба відновила свою роботу в 13 містах і районах Луганської області.

Про це на брифінгу в неділю повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

Уже 26-27 серпня на цих територіях буде відновлено фінансування зарплат працівникам бюджетної сфери, витрат на медикаменти та продукти харчування, а також на енергоносії бюджетних організацій.

Також за його словами, відновлює роботу Головне управління держказначейства Луганської області, яке 31 липня було передислоковано у звільнене від терористів місто Сватове.

Завдяки цьому продовжиться фінансування 232 обласних бюджетних установ медицини, освіти, культури, соцзахисту, а також буде відновлено соціальні виплати, субвенції й дотації з державного бюджету.

Вже розпочато казначейське обслуговування в містах Лисичанську, Рубіжному, Сєверодонецьку, а також у Біловодському, Білокуракинському, Кремінському, Марківкському, Меловському, Новопсковському, Новойдарському, Сватовському, Троїцкому районах.

Українська влада та місцева обласна державна адміністрація вживають всіх можливих заходів, для забезпечення соціальних виплат, пенсій та зарплат громадянам, які проживають у зоні АТО, зазначають у прес-сцентрі РНБО.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування