У святкову ніч Росія не обстрілювала територію України

Понеділок, 25 серпня 2014, 09:06

У ніч на 25 серпня обстрілів території України з боку Росії не було.

Про це повідомила прес-служба центру АТО.

"Як не дивно, за минулу ніч не відбулось жодного обстрілу території України з боку Російської Федерації", - сказано в повідомленні.

"Незважаючи на активізацію ворога, його контратаки, сили АТО продовжують утримувати зайняті позиції, та завдавати терористам значних втрат", - додали в прес-центрі.

Зокрема, згідно з інформацією, українські військові знищили близько 250 російських найманців, 8 їхніх танків, 10 бойових броньованих машин, 3 БМ-21 "Град", 1 гаубицю.

В Іловайську батальйон "Донбас" знищив 50 бойовиків, а батальйон територіальної оборони "Кривбас" знищив 40 бойовиків.

На стадіоні Комісарівка Збройні сили України своїм ударом знищили 2 БМ-21 "Град" та до 10 осіб. Вбито понад 30 терористів внаслідок ураження складів боєприпасів незаконних збройних формувань у місті Харцизьк.

Окрім того, знищено близько 40 осіб 3 БМП та 1 танк внаслідок ураження командного пункту батальйонної тактичної групи ворога.

Знищено 5 танків, 6 ББМ, 1 БМ-21 "Град", 1 гаубицю та близько 80 російських найманців в результаті обстрілу колони під Оленівкою. Трохи згодом, там же, під Оленіковкою, в результаті бою знищено 2 танки та 1 бойову машину десанту.

Наразі продовжуються обстріли блокпостів та позицій сил АТО. Зокрема обстріли відбулись поблизу населених пунктів Новосвітлівка, Червона Поляна, Станично-Луганське, Маломиколаївка, Тоненьке, Покровське.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування