У звільнених містах затримали низку небезпечних диверсантів

Середа, 27 серпня 2014, 10:19

На звільнених від терористів територіях СБУ та добровольчі батальйони затримують керівників диверсійних груп.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Так поблизу села Олександрівка Луганської області контррозвідники виявили розвідувально-диверсійну групу, що діяла проти сил АТО.

"У ході спецоперації співробітники СБУ спільно з підрозділом ГУР МО затримали одного з членів групи, іншого ліквідовано. Вилучено вогнепальну зброю, у т.ч. гранатомет", - йдеться  повідомленні.

У Волновасі Донецької області затримано члена "ДНР", "у помешканні якого вилучено АК-74, ПМ, 2 гранати, близько 500 набоїв, 200 грам пластиду, а також агітки з протиправними закликами".

У місті Костянтинівка Донецької області співробітники СБУ затримали місцевого мешканця, котрий на замовлення терористів виготовляв саморобні вибухові пристрої та безпосередньо брав участь у підготовці терактів.

У помешканні зловмисника вилучено саморобні вибухові пристрої та матеріали для їх виготовлення.

У той же час прес-служба батальйону "Азов" повідомила, що бійці батальйону затримали "впливового терориста - організатора спроби серії терактів та диверсій у Маріуполі".

В "Азові" заявляють, що зловмисник фінансував терористів та готував "сплячі десятки", "які очікували підходу головних терористичних сил з території РФ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування