Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У РНБО розповіли, де тривають гарячі бої

Середа, 27 серпня 2014, 13:06

Під Старобешеве, Оленівкою, Мар’їнкою, Жданівкою, Луганськом, Донецьком та Іловайськом тривають бої.

Про це заявив речник інформаційного-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу у середу опівдні.

За його даними, протягом доби сили АТО 34 рази вступали у вогневий контакт із терористами.

"Бойові дії тривають в районі населених пунктів Старобешеве, Оленівка, Мар’їнка, Жданівка, Луганськ, Донецьк та Іловайськ", - сказав речник.

При цьому Лисенко зазначив, що "бойовики спільно з російськими окупантами зайняли селище Старобешеве Донецької області".

Продовжуються оборонні бої за утримання Новосвітлівки, Хрящуватого, Іловайська та під’їзних шляхів до нього. Підрозділи сил АТО відпрацьовують Родакове, Іллірію та Маломиколаївку, повторив він ранкову інформацію.

"Учора терористи здійснили спробу атакувати блокпост сил АТО поблизу селища Адріанапіль Донецької області. Напад відбито, захоплені 8 бойовиків  та стрілецька зброя", - повідомив Лисенко.

"Протягом доби сили АТО 34 рази вступали у вогневий контакт з терористами в районі населених пунктів Новосвітлівка, Новоазовськ, Красний Яр, Станично Луганське, Вергунський Роз’їзд, Мар’янка, Андріанополь, Стила, Макарово, Комісарівка, Широке, Авдєєвка, Георгіївка, Федорівка та аеродромів Луганськ і Донецьк", - додав він.

Лисенко наголосив, що артилерія поблизу Горлівки та Іловайська знищила 3 танки, 1 бойову броньовану машину, 2 установки "Град", 4 міномети, 1 автомобіль та 1 установку "Смерч", знищили близько 200 терористів, а під Красним Яром, у відповідь на напад, – знищено 1 мінометний розрахунок разом з мінометом.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...