Поранений російський десантник, якого затримали в Україні, доставлений в Петербург

П'ятниця, 29 серпня 2014, 18:54

Один з десяти затриманих раніше в Україні костромських десантників Артем Кузьмін доставлений в опіковий центр Санкт-Петербурга.

Про це повідомляє російський телеканал "Дождь" з посиланням на главу костромської Ради солдатських матерів Людмилу Хохлову, яка в свою чергу посилається на командування військової частини.

28 серпня полонені десантники подзвонили своїм матерям і повідомили номер телефону для переговорів про звільнення синів. В той же день рідні десантників спілкувалися з командуванням дивізії.

Про затримання в Україні десяти російських десантників з 98-ї дивізії стало відомо 26 серпня. При цьому один з них — механік Кузьмін — отримав опіки внаслідок попадання снаряда в бронемашину.

Пізніше було опубліковано їх відеозвернення до родичів, а 27 серпня вони дали прес-конференцію в будівлі київського СБУ. Зокрема, вони визнали, що російські ЗМІ брешуть про ситуацію в Україні.

В свою чергу голова костромського відділення Комітету солдатських матерів і батьки затриманих десантників звернулися до президента Росії і міністра оборони з проханням сприяти їх звільненню.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування