У Росії побили депутата, що розслідував загибель псковських десантників

Субота, 30 серпня 2014, 09:23

У російському Пскові побили місцевого депутата, главу місцевого відділення партії "Яблуко" Льва Шлосберг, який займався розслідуванням загибелі псковських десантників.

Про це на совій сторінці в Facebook повідомив журналіст роман Бочкала.

За його інформацією, Шлосбер допомагав журналістам розібратися в цій історії.

Невідомі напали на нього в п'ятницю ввечері. У результаті він отримав черепно-мозкову травму, перелом носа, амнезію, зазначив Бочкала.


Як повідомляє телеканал Дождь з посиланням на прес-секретаря засновника партії "Яблуко" Григорія Явлінського Ігоря Яковлєва, псковська поліція затримала трьох підозрюваних у нападі, але незабаром відпустила.

За даними Яковлєва, зараз Шлосбергові стало ліпше, і він дає свідчення. За словами дружини депутата, у нього струс мозку, перелом носа, гематоми на обличчі й тілі, а також інші травми. Побоювання щодо перелому черепа не підтвердилися, і загрози для життя Шлосберг немає.

Як раніше повідомив прес-секретар Явлінського, посилаючись на слова помічника Шлосберг Олександра Захарова, свідками нападу стали журналіст газети "Псковська губернія" Олексій Семенов, з яким депутат повинен був зустрітися біля свого будинку, і перехожий, ім'я якого не називається. На упізнанні вони повідомили поліції, що в якості підозрюваних затримані не ті люди.

На думку лідера партії "Яблуко" Сергія Мітрохіна і засновника партії Григорія Явлінського, напад на депутата пов'язане з його розслідуванням смерті російських десантників, похованих у селі Вибути під Псковом.

Також Мітрохін припустив, що приводом для нападу могло стати намір Шлосберг брати участь у виборах губернатора Псковської області.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування