Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни застосували протитанкові керовані ракети

Субота, 30 серпня 2014, 12:30

Не припиняються обстріли позицій та блокпостів сил АТО неподалік населених пунктів Успенка, Макарове, Маломиколаївка, Червона Поляна, Майорск, Верхнє Троїцьке, Дебальцево, Первомайськ, Комсомольське.

Про це повідомили в прес-центрі АТО.

Двічі з танків та установок БМ 21 "Град" було обстріляно аеродром Луганськ.

З боку Російської Федерації було обстріляно позиції військових неподалік населеного пункту Городище.

"Росіяни застосували проти наших військ протитанкові керовані ракети", - повідомили в прес-центрі АТО.

При цьому, як наголосилив  АТО, на даний час усі українські тактичні ракетні комплекси 9К79 "Точка-У" згідно з планом бойового розрахунку знаходяться у визначених місцях дислокації та несуть бойове чергування.

Фактів захоплення бойовиками ТРК "Точка–У" не виявлено.

"Отже, інформація, що активно поширюється у ЗМІ щодо нібито захоплення українських тактично-ракетних комплексів, чергового разу свідчить про використання російською стороною штучно створених інформаційних приводів для прикриття фактів постачання РФ бойовикам ТРК "Точка-У" для легалізації їх застосування проти Української армії", - зазначається в повідомленні.

Як зазначили в прес-центрі АТО, за минулу добу по противнику було нанесено низку ударів. Зокрема було нанесено ураження по автомобільній колоні противника (до 30 одиниць автомобілів), яка рухалася в напрямку Луганское – Алчевськ.

Крім цього знищено два автомобілі з колони, яка рухалась в напрямку Зугрес –Харцизск. Загальні втрати загарбників: два танки, три БТРа, одна установка "Ураган", шість установок БМ21 "Град" та 35 осіб. 

Також, силами АТО продовжується проведення зачистки населеного пункту Родакове. Спеціальні підрозділи Збройних Сил України проводять розвідку та пошук диверсійно-розвідувальних груп та незаконних збройних формувань довкола Маріуполя. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...