Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гелетей створить спецслужбу для виявлення російських шпигунів

Субота, 30 серпня 2014, 15:41

При Міністерстві оборони у прямому підпорядкуванні міністра буде створено спецслужбу для боротьби з шпигунами та диверсіями в армії.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав міністр оборони Валерій Гелетей.

"Для виявлення та знешкодження ворожої агентури, фактів невиконання бойових наказів командирів та випадків дезертирства в моєму безпосередньому підпорядкуванні створюється спеціальна Служба Міноборони", — повідомив міністр.

Він додав, що служба "буде дещо подібною на СМЕРШ і працюватиме в першу чергу на передовій та у органах військового управління".

"Сьогодні, як ніколи, важливо позбутись російської "п'ятої колони" в українських Збройних Силах та Міноборони, а головне — у частинах та підрозділах залучених до АТО. Враховуючи вимоги часу, лише силами правоохоронних органів це зробити поки що не вдається", — пояснив він.

Гелетей впевнений, результати роботи служби буде видно вже найближчим часом.

Він також написав, що повідомляти будь-яку інформацію про стан справ у військових частинах, їх переміщення, зокрема — під Іловайськом, зараз неможна, оскільки її може використати ворог.

"Як тільки небезпека для українських підрозділів мине – уся відкрита інформація за поточний період в частині відводу військ від Іловайська буде оприлюднена", — запевнив Гелетей.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування