Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РНБО: Росія використала проти сил АТО протитанкові керовані ракети

Неділя, 31 серпня 2014, 16:12

З території Російської Федерації продовжуються обстріли позицій сил АТО, використовуються протитанкові ракети.

Про це заявив речник РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в неділю.

"Були обстріляні позиції українських військових неподалік селища Городище. Росіяни застосували проти наших військ протитанкові керовані ракети", - повідомив він.

"У Луганській області з боку Російської Федерації обстріляно лінію Державного кордону України та міст через річку Камишна неподалік села Нижньобаранівка Біловодського району, а також позиції сил АТО у селі Макарове Станично-Луганського району", - додав Лисенко.

Клікніть для збільшення 

За словами Лисенка, Росія продовжує авіарозвідку за допомогою безпілотних літальних апаратів для виявлення позицій прикордонників. За добу було зафіксовано 4 російські безпілотники - у Донецькій області неподалік населеного пункту Роза Люксенбург, а також під селом Юганівка на Луганщині.

Він додав, що протягом 30 серпня бойові дії тривали в Старобешево, Іловайськ, Круглик та районі аеропорту "Луганськ".

За останню добу сили АТО знищили 2 танки, установку "Ураган" та 6 систем "Град", а також понад 100 бойовиків. Зокрема, було знищено підрозділ бойовиків на північній околиці пункту Петровське.

За даними розвідки, після удару українських військових на позиціях загарбників спостерігалися вибухи боєприпасів та пожежі.

Протягом доби сили АТО 33 рази вступали у вогневий контакт з терористами та російськими військовими в районі населених пунктів Станиця Луганська, Георгіївка, Червона Поляна, Андріївка, Лутугіне, Круглик, Успенка, Березове, Вергунський Роз'їзд, Федорівка, Земляне, Мар'їнка, Адріанополь, Макарове, Фащівка та аеропорт "Луганськ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування