У Сніжному бойовики закатували військового комісара

Неділя, 31 серпня 2014, 16:37

Бойовики закатували військового комісара Амвросіївського районного військкомату підполковника Володимира Московку.

Про це повідомляє Міноборон.

Як повідомлється, смерть настала в результаті показового катування проросійськими терористами захоплених українських військових у Сніжному 29 серпня.

У Міноборони заявили, що 27 серпня Московка із сином і товаришем повертався до Амвросіївки, але на "околиці міста його автівку було зупинено військовослужбовцями 331-го повітряно-десантного полку збройних сил РФ, які після перевірки документів затримали чоловіків та відвезли їх до польового табору російських військ поблизу міста Сніжне".

Наступного дня затриманих було передано терористам, які зараз контролюють Сніжне.

"29 серпня злочинці влаштували показове фізичне покарання українських військовослужбовців… Під час екзекуції у військового комісара Московки стався серцевий напад, внаслідок чого на руках у сина він помер", заявили в МОУ.

У Міноборони заявили, що "факт передачі військовослужбовцями 331-го повітряно-десантного полку збройних сил РФ українського офіцера в руки злочинців виглядає особливо цинічним на тлі того, як сьогодні українська сторона поводиться з російськими військовослужбовцями, затриманими на території України".

Як відомо, у неділю усі російські десантники, які були затримані в Україні, повернулися додому

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News