На Донбасі затримали двох військових з Росії

Середа, 10 вересня 2014, 17:29

В Зоні АТО затримані двоє російських військових.

Про це повідомив речник РНБО Андрій Лисенко.

"У зоні АТО під час проведення оперативних заходів із боротьби з терористами бійці батальйону "Луганськ-1" затримали двох військовослужбовців ЗС РФ, які підозрюються у застосуванні переносних зенітно-ракетних комплексів проти авіації ЗС України", - зазначив він.

крім того, за його словами, на даний час працівники правоохоронних органів, СБУ та прикордонники здійснюють перевірку осіб, які були змушені залишити зону АТО та переселитися до інших областей України.

Зокрема, перевіряють їхню можливу причетність до діяльності терористичних організацій.

Після перевірки села Новопетрівки Бердянського району Запорізької області, де фіксується найбільша кількість переселених із зони АТО, було виявлено два десятки поранених бойовиків терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР".

"Крім того, співробітники СБУ затримали інформатора терористів, який збирав інформацію про розміщення військових підрозділів ЗС України та Нацгвардії", - повідомив Лисенко.

"У затриманого вилучено карту з позначеннями розміщення блокпостів і пересуваннями військ, а також інші докази його злочинної діяльності", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування