Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЗМІ: Гелетей намагався пропхати в Кабмін чиновника часів Януковича

Середа, 10 вересня 2014, 20:57

Увечері 10 вересня відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому розглядалися кандидатури на пости найвищого керівництва Міноборони.

Про це повідомляють джерела ZN.ua в Кабміні.

Згідно з інформацією співрозмовників видання, в рамках засідання був затверджений перший заступник міністра оборони. Ним став Іван Руснак, який раніше вже обіймав посаду одного із заступників міністра.

При цьому з призначенням кандидатури на посаду заступника глави Міноборони з питань реалізації надлишкового майна, контролю за землею та міжнародного військового співробітництва виникли проблеми.

Згідно з інформацією видання, міністром оборони Валерієм Гелетеєм на цю посаду був запропонований Володимир Омельянчук, який у часи правління скинутого президента Віктора Януковича обіймав посаду керівника апарату Міноборони за колишнього міністра Михайла Єжеля.

За даними видання, керівництво Кабміну рішуче заблокувало затвердження Омельянчука, заявивши, що "це і є представник тієї злочинної влади, яка системно розкрадала майно Міноборони".

Таким чином, питання розгляду кандидатури Омельянчука було зняте з порядку денного.

Зазначимо, що висунення кандидатів на найвищі пости в Міністерстві оборони попередньо погоджуються з Верховним головнокомандувачем, президентом України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування