Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Баррозу і Блер візьмуть участь у саміті YES у Києві

Четвер, 11 вересня 2014, 16:49

Президент Європейської комісії Жозе Мануел Баррозу, екс-прем'єр Британії Тоні Блер і прем'єр-міністр Арсеній Яценюк візьмуть участь у 11-й щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії.

Про це повідомляють організатори саміту.

12-го вересня президент Петро Порошенко, президент Естонії Тоомас Гендрік Ільвес та президент Європейського Парламенту Мартін Шульц офіційно відкриють саміт.

Баррозу виступить зі своєю промовою "Спільні зусилля задля єдиної України на об’єднаному континенті" під час вечірнього прийому, який відбудеться в п’ятницю, 12 вересня.

Яценюк відкриє другий офіційний день щорічної зустрічі YES 13 вересня. Також в суботу свої спеціальні ремарки під назвою "У напрямку до примирення" представить Тоні Блер.

У дискусіях Форуму цього року візьмуть участь відомі політики, експерти і громадські діячі, як то: екс-президент Польщіі Александр Кваснєвський, єврокомісар Штефан Фюле, та інші.

До числа учасників також входять видатні економісти, експерти та представники бізнесу.

Вперше з 2004 року щорічна зустріч YES пройде в столиці України.

Попередні десять років Форум проводився на своєму традиційному майданчику - в Лівадійському палаці Ялти в Криму, який було анексовано Росією в березні цього року.

"Українська правда" вестиме Інтернет-трансляцію саміту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування