Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК зареєструвала ще 18 кандидатів у депутати Ради

Четвер, 11 вересня 2014, 18:48

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 18 кандидатів у депутати Верховної Ради, які балотуються в одномандатних виборчих округах, на позачергові парламентські вибори.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ЦВК.

Всі зареєстровані в четвер кандидати балотуються на виборах у порядку самовисування.

Зокрема, комісія зареєструвала кандидатами 3 чинних депутатів Ради: Валерія Мошенського (група "Суверенна європейська Україна") в окрузі №114 Луганській області, Олександра Фельдмана (фракція Партії регіонів, висувався на виборах в 2012 році від ПР) в окрузі №174 Харківської області і Анжеліку Лабунську (позафракційна) в окрузі №63 Житомирської області.

В Одеській області зареєстровано 4 кандидати: Сергій Павлухін (голова районної державної адміністрації Ізмаїла) в окрузі №143, Василь Резніченко (голова села Лиман) і Сергій Дубовий (директор благодійного фонду "Довіра") в окрузі №141, а також Князь Хачатрян (директор "Березовкаагрошляхбуд") в окрузі №138.

У Хмельницькій області зареєстровано 3 кандидати: Ольга Браславець (директор колективного торгівельно-виробничого підприємства "Аліна") в окрузі №192, Сергій Процюк (фізична особа-підприємець) в окрузі №190 і Олег Коліщак (тимчасово безробітний) в окрузі №188.

Також ЦВК зареєструвала в окрузі №181 Харківської області Артема Георгіяна (начальник екологічної інспекції в Харківській області), в окрузі №164 Тернопільської області Андрія Палюха (доцент Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій), в окрузі №29 Дніпропетровської області Миколу Швеця (глава благодійного фонду "Люди. Події. Час") і в окрузі №79 Запорізькій області Віктора Пріта (директор науково-виробничої фірми "МІДА").

В окрузі №114 Луганської області зареєстрований Юрій Гарбуз (тимчасово безробітний), в окрузі №127 Миколаївської області Геннадій Задирко (журналіст телерадіокомпанії), в окрузі №144 Полтавської області Сергій Бульбах (фізична особа-підприємець) і в окрузі №161 Сумської області Василь Шевченко (пенсіонер).

Таким чином, всього, станом на четвер, ЦВК зареєстрував 87 кандидатів у депутати Ради.

Як відомо, Комуністична партія і партія "Громадянська позиція" просять ЦВК зареєструвати їх в загальнонаціональному виборчому окрузі на позачергових виборах Ради.

Позачергові парламентські вибори відбудуться 26 жовтня.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування