Гуманітарка Путіна стоїть поблизу кордону, і може рушити у суботу

П'ятниця, 12 вересня 2014, 13:55

Російський гуманітарний конвой, начебто призначений для жителів Донеччини та Луганщини, стоїть без руху біля міста Кам'янськ-Шахтинський (Ростовська область) неподалік від кордону з Україною.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.

Водночас агенція "ИТАР-ТАСС" з посиланням на проросійських бойовиків повідомляє, що колона із гуманітарною допомогою вирушить із КПП Ізварино до Луганська 13 вересня.

22 серпня російська колона з 262 "КАМАЗів" з першою гуманітарною допомогою без дозволу влади України почала рух в бій Луганська. В РФ заявили, що ці вантажівки доставили в місто майже 2 тисячі тонн продовольства, води, дитячого харчування та медичних товарів.

23 серпня спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив, що, згідно з оперативною інформацією, в вантажні автомобілі, які зайшли на територію під виглядом гуманітарного конвою, росіяни завантажують обладнання виробничого об'єднання "Топаз", що виробляє сучасні радіолокаційні станції типу "Кольчуга", і обладнання Луганського заводу, де виготовляються патрони для стрілецької зброї.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування