"Народний фронт" Яценюка назвав першу десятку на вибори до Ради

Неділя, 14 вересня 2014, 13:16

На з'їзді партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка оприлюднено прізвища першої десятки кандидатів у депутати на парламентські вибори, що відбудуться  26 жовтня.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", очолив список лідер партії Арсеній Яценюк.

До списку також увійшли  спiкер Верховної Ради Олександр Турчинов, радник мiнiстра внутрiшнiх справ Тетяна Чорновіл, екс-секретар РНБО Андрій Парубій, Андрій Тетерук (комбат спецбатальйону "Миротворець"),  глава МВС Арсен Аваков, медiаексперт, екс-заступник секретаря СНБО Вікторія Сюмар, нардепи  В'ячеслав Кириленко та Лілія Гриневич, а також комбат Юрій Береза (батальйон "Дніпро-1").

В першій 5-тірці списку Народного фронту сталася заміна.Турчинов хоче бути в списку після Тані Чорновіл.Тепер вона 2-га, а Турчинов-3тій

— Oksana Denysova (@OksanaDenysova) September 14, 2014

Другу десятку списку партії очолили міністр юстиції Павло Петренко і екс-глава адміністрації президента Сергій Пашинський.

Також за списком "Народного фронту" на вибори підуть міністр соціальної політики Людмила Денисова, депутати фракції "Батьківщина" Микола Мартиненко та Ігор Васюник, аналітик з Центру Разумкова Павло Пинзеник.

Фото Hromadske.TV

Окрім того у військову раду "Народного фронту" включено заступника голови СБУ Левуса, Михайла Боднара (батальон ім.Кульчицького), Ігоря Лапіна (батальйон "Айдар") та козака – активіста Євромайдана – Михайла Гаврилюка.

Також стали відомі кандидати в деяких мажоритарних округах: Володимир В'ятрович, Михайло Гаврилюк, Зорян Шкіряк (217 округ, Київ), мільйонер В'ячеслав Константиновський (220 округ, Київ), спортсмен Василь Вірастюк.

Українська правда, Інтерфакс-Україна 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування