Список "Батьківщини" на виборах очолила льотчиця Надя

Неділя, 14 вересня 2014, 14:02

Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко поступилася першим місцем у списку кандидатів на виборах до Верховної Ради та запропонувала очолити список полоненій льотчиці Надії Савченко. 

Про це Тимошенко заявила на з'їзді партії, який проходить 14 вересня у Києві, повідомляє кореспондент Української правди. 

Під час з'їзду присутнім делегатам продемонстрували відеоролик за участі Надії Савченко, у якому вона заявила, що "йде на вибори  з цією командою". При цьому сестра Савченко - Віра - зачитала листа від неї з російської тюрми. Стало відомо, що Віра Савченко також балотуватиметься по одному з мажоритарних округів на Київщині. 

Сама Тимошенко у списку посіла друге місце. До першої трійки списку також увійшов громадський активіст, депутат Київради Ігор Луценко, №4 - Сергій Соболєв, №5 - Алена Шкрум, 26 років, навчалася у Сорбонні та Кембриджі, працювала юристом  нардепа Ірини Геращенко.

Також до першої десятки у списку від "Батьківщини" увійшли Вадим Івченко, Григорій Немиря, Іван Крулько, Олексій Рябчин та Ігор Жданов.

Окрім того з’їзд партії затвердив кандидатів у депутати в мажоритарних округах, кандидати висунуті на 182-х мажоритарних округах.

Уповноваженим представником партії у Центральній виборчій комісії обрано народного депутата Сергія Власенка.
Фото Hromadske TV

Джерело відео - 5 канал

Українська правда 

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...