Бойовики усе інтенсивніше обстрілюють українців, навіть мирних

Вівторок, 16 вересня 2014, 09:04

Обстріли бойовиків і їхня диверсійно-розвідувальна діяльність на Донбасі стають усе інтенсивнішими попри домовленості про припинення вогню.

Про це повідомляє організатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook вранці 16 вересня.

"Російсько-терористичні війська продовжують активні дії в зоні конфлікту, нарощуючи інтенсивність обстрілів позицій українських військ і активізуючи діяльність своїх диверсійно-розвідувальних груп", - пише він.

"Концентрація військ супротивника відзначається в районі Лисичанська й Дебальцеве, куди перекидаються озброєння, військова техніка й жива сила зі складу терористичних угруповань і російських військ", - повідомляє Тимчук.

Також, за його словами, "спостерігається перекидання російських підрозділів на напрямок Волновахи".

Тимчук повідомляє, що у районі міста Щастя Луганської області постійно обстрілюють позиції українських військ.

"Украй напружена ситуація зберігається в Донецьку, де позиції українських військ на території аеропорту обстрілюються практично безупинно", - зазначають у ІС.

"За минулу добу зафіксовано понад 10 тривалих обстрілів із мінометів, ствольної артилерії та РСЗО БМ-21 "Град". Обстріли ведуться з безлічі позицій, як стаціонарних (база "Нової Пошти", терикон шахти "Путилівська" ("Бутівка-Донецька"), Шахтарська площа, сел. Грабари тощо), так і з мобільних вогневих точок у вигляді мінометів, установлених на автомобілі", - пише Тимчук.

Крім того, "російсько-терористичні війська", за його словами, обстрілюють цивільні об'єкти, включно з житловими будинками. Найбільш критична ситуація з обстрілом будинків мирних жителів спостерігається в Донецьку, Щасті, Лисичанську, зазначає Тимчук.

"Відзначається активність диверсійно-розвідувальних груп супротивник на північ від Маріуполя", - повідомляє також він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...